Søkemotoroptimalisering (SEO) er et komplisert felt, og hvis du vil være foran konkurransen, må SEO -ferdighetene dine evalueres og oppdateres kontinuerlig. Denne artikkelen inneholder noen SEO -tips og ideer som vil hjelpe deg med å slå konkurransens rangering på søkeresultatsider (SERP).

Vær sikker på at nettstedet ditt er godt kodet når du jobber med å optimalisere det for søkemotorer. Hvis koden din er rotete, er det ikke sikkert at søkemotorer kan indeksere den. Hvis du stoler sterkt på Flash -innhold uten tekstbeskrivelser, kan nettstedet ditt ganske enkelt bli ignorert av søkemotorene.

Kjøp et enkelt domenenavn som er relevant for din nisje og lett å huske. Et minneverdig navn er viktig, spesielt for folk som finner innholdet ditt på sosiale medier.

Når du utfører søkemotoroptimalisering, må hver side på nettstedet ditt inneholde metabeskrivelseskoder. Disse beskrivelseskodene er viktige, ettersom de vises under tittelen på siden din i søkeresultatene. Metakodene dine skal være nyttige og sanne. Beskrivende tagger kommer langt med å bringe besøkende til nettstedet ditt. Beskrivelsene dine kan lokke besøkende vekk fra sider med høyere rangering, så ikke hopp over dette viktige trinnet.

Besøk nettstedene til konkurrentene dine. Søk på internett etter søkeordene som er relatert til din personlige virksomhet for å finne andre nettsteder som er relatert. Det er en fin måte å få friske ideer for nettstedet ditt og å lære hva det er som konkurrentene dine gjør for å få et vellykket nettsted.

Sørg for å bruke søkeord i nettadressen din. Du kan enten inkludere dem i domenenavnet ditt, men hvis du ikke ønsker å endre navnet på nettstedet ditt, kan du også bruke søkeordene katalogbanen, eller i filnavnene hvis du tilbyr materiale som kan lastes ned.

Bruk mange bilder på nettstedet ditt, og inkluder bildetekster på dem alle eller rundt dem. Edderkopper kan ikke søke i bildene dine, men de kan søke gjennom teksten på nettstedet ditt. Å bruke bildene til å forbedre nettstedet ditt er en vakker måte å komme seg rundt de irriterende edderkoppprogrammene.

For å få bedre trafikk fra nettstedets RSS -feed bruker du søkeord der akkurat som du ville gjort på din egen side. Dette vil hjelpe brukerne med å finne feedet ditt gjennom søkemotoren, noe som vil føre til flere besøkende til nettstedet ditt. De beste stedene du kan sette inn søkeord på er feedets tittel og beskrivelse.

Det er mange gratis søkeordverktøy tilgjengelig online, så bruk dem. Å kjenne de viktigste søkeordene som folk bruker for å få tilgang til nettstedet ditt, eller konkurrentenes, er nøkkelen til å få trafikk til deg. Google Adwords har et utmerket gratis verktøy som du absolutt bør bruke i forskningen din.

Ved å følge rådene ovenfor, kan du slutte å kaste bort tid og penger på SEO -metoder som ikke fungerer, og være på vei til å bli en SEO -ekspert . Ved å bruke noen av SEO -teknikkene nevnt kan du også øke nettstedets SERP -rangering og begynne å motta mer organisk, målrettet trafikk til nettstedet ditt.